Leapsa, photo

Biroul meu, conform cerintelor lepsei.
De la stanga la dreapta: un ceas portocaliu care suna exact ca alarma bancilor, pe perete - un afis Art Nouveau de Mucha, un orar (exact, un orar, ca sa ma simt ca in clasa a 3a mereu), sus de tot e o poza cu bunica mea, sub ea este o imagine cu Parisul (pe care o voi da repede jos ca il vad indeajuns zilnic) - , pe birou - carti, reviste, mac-ul, agenda, alte doua carti, inclusiv cea pe care o citesc acum Kelly+Victor de Niall Griffiths, sarea (acel mic obiect albastru), un suport pentru pixuri si creioane facut de mine (fund de sticla de plastic cu papier maché pe el si pictat) - , pe celalalt perete - carti postale si felicitari, post-it-uri diverse cu date de nastere, o imagine a Sibiului, un desen de la Rora cu noi doua (Rora are 9 ani), de lumina este agatata o Diddlina, sus sunt cutii de medicamente, diverse si amintiri (cutii cu amintiri, da chiar suna bine).
Lipseste paharul de vin care se afla in frigider (am uitat sa-l pun la rece asa ca dupa ce l-am turnat in pahar am realizat mare ma greseala).
Acum nu poate spune nimeni ca nu ma cunoaste.De la Miru si Dezaxata.

10 commentaires:

 1. Coltisor micut,finut,dragut.

  Imi place :).

  ReplyDelete
 2. salut, copilu'! asta ca sa vezi ca am trecut si eu pe aici, m-am chinuit sa vad ce ti-au scris ceilalti- fara succes, in final concluzionand ca esti destul de... (nu-mi gasesc acum cuvantul, dar o sa-l mai caut) pentru varsta ta.

  ReplyDelete
 3. loool imi acorda atentie papillon-ul

  ReplyDelete
 4. dragut..
  Off: dar ce se intampla la tine pe blog, nu pot citi comentariile, sunt prea mici..

  ReplyDelete
 5. stiu...m-am jucat prea mult cu fontul; aduc la normal maine - pana atunci incercati o lupa :D

  ReplyDelete
 6. ma crezi ca nu mai vad nici ce am scris eu? apai ce mia-i raspuns tu...

  ReplyDelete
 7. da, iti acorda atentie papillon-ul. de ce n-ar face-o? dar stii de ce o face?

  ReplyDelete

 

Flickr

study

Instagram