London Trouble

Se cheama ca am ajuns in Londra, unde a cam inceput si povestea cu blogging-ul acum 6 luni pentru ca daca nu il intalneam pe Andrei probabil nu ma tineam pana acum. Am dormit probabil 3 ore in noaptea asta pentru ca din Paris in Londra cu Anda am mers cu autocarul. Cateodata nu am dormit voit, mai ales la sfarsit pentru ca imi place sa vad Londra (si Anglia ca se fac 3 ore de la Dover in capitala) goala, proaspata, dimineata.
Dupa doua zile de umblat pe unde nu mai umblasem inca, pentru ca nu e prima mea data in Londra am dat de doua fenomene ciudate legate de animale:
Veveritele din Londra sunt cele mai mari prostituate ever. Vin la tine, te miros si faze, le dai ceva de mancare - cred ca au devenit omnivore intre timp - si se cara, se duc sa cerseasca la altcineva. Arata diferit fata de cele din Ro. Iata si poza.


Un tip azi purta o hermina pe strada in lesa iar hermina era super calma si docila. Ma asteptam in orice moment sa ridice piciorul si sa faca pisu pe un stalp pe care il mirosea.

4 commentaires:

  1. Daca nu ma intalneai pe mine, te intalneai cu Zoso:))

    ReplyDelete
  2. @Papillon: am aflat de la tata ca sunt aduse din Canada si fiind mai violente au ucis populatia indigena din aceeasi specie cu ale noastre; adevarul este ca nu duc lipsa de tupeu

    ReplyDelete

 

Flickr

study

Instagram