Noua ordine de idei

Sunt in pragul de a trece in Master 2. Si ma poticnesc, in mare parte pentru ca nu stiu daca vreau sa trec in Master 2 sau sa ma intorc in Romania. Sunt in tratative diverse desi ma indoiesc ca ma voi intoarce atat de curand. Intre timp cred ca aceasta dorinta este pura procrastinare care ma impiedica sa imi duc la termen lucrarea de master.
Lucrarea de Master este despre André Gide, iar bibliografia este aici, am creat o pagina speciala pentru ea.
Tot in sensul unei procrastinari indestulatoare m-am apucat sa citesc un fost-fanfic (de Twilight) devenit roman erotic ce a inceput pe un blog. Se numeste Fifty Shades of Grey trilogy si personajele principale sunt gandite sa semene fizic cu Bella si Edward si aici se opreste analogia: noul Edward (Christian) este obsedat de BDSM, noua Bella (Ana) este ingenua, tocmai a terminat facultatea (de litere) si cauta sa se angajeze. Teoretic ea il salveaza pe el reusind prin iubire sa il scoata din mrejele BDSM si traiesc pana la adanci batraneti.

In sine proiectul este admirabil de bine scris (pentru un fost-fanfic erotic) iar mie imi place mult mai mult de Ana decat de Bella. Pentru ca Ana are o sira a spinarii si ii spune nu fara sa se incapataneze stupid - dar hai sa nu exagerman. Oricum autoarea recunoaste ca nu crede ca este o super scriitoare, ca nu face asta decat ca un hobby si ca in veci nu se accepta la atat succes.
Cartile nu sunt recomandate masculilor, este vorba de romane erotice feminine; dar nu romane erotice feminine proaste.

Autoarea a facut un playlist pe youtube care incepe astfel:

Il puteti gasi aici.

Daca aveti chef sa va amuzati au creat astia pe tumblr o pagina spoof foarte haioasa.

0 commentaires:

Post a Comment

 

Flickr

study

Instagram