Young Adult

-->
IMG_9620
Tot am trecut prin Vama Veche

M-am apucat sa scriu 2 romane in ultimul an si nu am mers mai departe de 6 pagini cu niciunul dintre ele.
Am citit mult pentru facultate in schimb. M-am tinut de lucrarile de scris. Am schimbat 3 job-uri. Am obosit.
Cred ca am ajuns si sa ma satur sa astept:
1.     Sa cresc - Par a imi spune asta destul de des de cand am ajuns la facultate si nu mi se pare ca stiu ce trebuie sa fac ca sa avansez in sensul asta. Sa cresti inseamna sa nu mai fii un copil rasfatat ca tipa din Young Adult (film de vazut, e hilar)
2.     Sa slabesc, dar punctul asta este foarte relativ (acum imi reuseste, acum 2 luni nu)
3.     Sa devin o persoana mai buna in general – cred ca anul acesta a fost foarte revelator cand vine vorba de natura umana, am descoperit mult mai bine care imi sunt prietenii si care nu imi sunt. Si nu m-am mai invinovatit atat pentru asta, nici pentru prieteniile pierdute, nici pentru cele regasite. Am inchis capitole, am continuat cai viabile.
4.     Sa termin tot ce am de citit – Da, lista aia de 50 de carti de pe shelfari.com pe care ma indoiesc ca o voi termina vreodata; totusi este de precizat ca ea se mareste annual si poate o data ma voi apuca de cate ceva din ea, adevarul este ca eu cumpar acele carti dar pur si simplu nu ma apuc de ele.
5.     Sa ma indragostesc din nou – Nu am ajuns sa renunt cu adevarat dar privesc punctul asta drept un element complet relativ. Nu mai vreau sa continui povesti neterminate, nu mai vreau sa ma ancorez in trecut si vreau sa ma simt DOAR bine - astept, fara anticipare. Fericirea e temporara, sentimentele la fel ; sunt mult prea multe lucruri de care ma pot bucura si care sunt mai urgente (bunicii de exemplu).
6.     Sa cumpar inca un obiect vestimentar sau de uz (am vrut un swiss knife si l-am pierdut in 2 saptamani). Cred ca am un fel de prea-plin cand vine vorba de cumparaturi de ceva timp. Ma las de sport pt ceva timp si decid sa merg desculta prin iarba vara asta.
7.     Sa ma apuc serios de un job – Nu am de gand. Cred ca am lucrat indeajuns in ultimii 3 ani de facultate cat sa imi pot spune ca e ok asa. Vara asta nu muncesc, vara asta merg desculta (sic). De la toamna gasesc ceva pana ce dau de un stagiu acceptabil. Se cheama ultimul an de 'distractie'.
8.     Sa imi gasesc un scop – Cred ca e bine ca am un plan in fiecare an. De cand a inceput anul trecut mi-am propus sa termin 2 mastere. De anul viitor imi propun sa termin cei 3 ani ce raman. Ghici ce, e bine asa.

Revenind la punctul 1 e foarte normal sa nu stii nici cum nici ce vrei sa faci atata timp cat ai vointa necesara sa te scoti din propriile mlastini.
Simt ca o sa scriu mai mult pe blog vara asta. Mult mai putin despre mine – ma axez si eu pe chestii mai utile.
Vara asta o sa respir.1 commentaires:

 

Flickr

study

Instagram